LEGIS publikon dokumentar nga golgota e refugjateve në Maqedoni

LEGIS publikon dokumentar nga golgota e refugjateve në Maqedoni

Ky është një dokumentar intervistues nga organizata humanitare joqeveritare LEGIS. Ne këtë dokumentar përshkruhet gjithë aktiviteti tyre dhe ngjarjet e fundit nga kriza e refugjateve në Maqedoni dhe kufijtë e shteteve fqinje. Në video ka pamje të trishta nga golgota e refugjatëve të Lindjes të cilët kalojnë keq edhe nëpër Ballkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *