Lëndohet duke prerë drunj, 27 vjeçari nga Makedonski Brod përfundon në Spital

Lëndohet duke prerë drunj, 27 vjeçari nga Makedonski Brod përfundon në Spital

Më 16 gusht rreth orës 13, në SPB – Tetovë është paraqitur një rast i një fatkeqsie në punë.

27 vjeçari M.G nga Makedonski Brod duke prerë drunjë në atar të fshatit Tanushë, është lënduar, pas çka është dërguar në Spitalin e përgjithshëm në Gostivar për ndihmë mjekësore. Është kryer ekspertizë dhe punohet në zbardhjen e rastit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *