Lëvizja Antibixhoz: Miratoni ligjin, largoni lojërat e fatit

Lëvizja Antibixhoz: Miratoni ligjin, largoni lojërat e fatit

Lëvizja “AntiBixhoz” u bëri thirrje deputetëve që t’i mbështesin propozim ndryshimet në Ligjin e Lojërave të Fatit, në mënyrë që të mbrohen, siç thonë, nga e keqja që i ka kapluar të rinjtë në vend.
Kërkesa është që kazinot dhe bastoret të largohen 3 kilometra nga vendbanimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *