Lëvizja e Selës refuzon tryezën e BESËS dhe PPD-së

Lëvizja e Selës refuzon tryezën e BESËS dhe PPD-së

Lëvizja për reforma në PDSH ka reaguar për lajmin se nesër do të takohen partitë e vogla në lidhje me përbërjen e KSHZ-së dhe kompetencat për hartimin e listave zgjedhore, mënyrën e votimit dhe regjistrimit të votuesve.

“Lëvizja për Reforma PDSH nuk e ka konfirmuar pjesëmarrjen dhe nuk do të merr pjesë në tryezën e nesërme ku do te diskutohet për kodin zgjedhor.

LR-PDSH e ka bërë publike disa herë qëndrimin lidhur me Kodin Zgjedhor.” , përfundon reagimi i kësaj Lëvizje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *