Lëvizja Rezistenca – Çegran organizon aksion humanitar

Lëvizja Rezistenca – Çegran organizon aksion humanitar

AKSION HUMANITAR – URGJENT

Është kohë Rezistence

Te nderuar bashkevendas ne Çegran dhe Mergim, duke pare gjendjen e krijuar ne lidhje me shperthimin e Virusit Corona edhe ne vendin tone, e pame te arsyeshme qe te mos rijme duar kryq; jo per te mundur virusin por per te ndihmuar njerezit ne nevoje ne kete kohe krize.

E dime te gjithe se ne vendin tone dita dites masat mbrojtese kunder ketij virusi po riten dhe njerezit e kane shfrytezuar kete kohe per tu furnizuar me materiale ushqimore elementare siç eshte mielli, vaji, krypa, makaronat etj.

Gjithashtu neve jemi te vetedishem se nje pjese e mire e popullates tone punon per paga ditore me te cilat mbajne familjet. Pasi qe rrethanat kane ndryshuar keto njerez me nuk kane te hyra, sepse nuk punojne, per te mbajtur familjet e tyre.

Njerez, nuk eshte ne rregull neve te sigurojme buken per disa muaj, dikush te ri trishtueshem dhe ti qaj hallin vetes se çka do te behet me te dhe familjen neser; te jemi njerez.

Te nderuar miq

NE SHPALLIM TE HAPUR AKSIONIN
I cili aksion ka per qellim te furnizoj me mjete ushqimore si mielli, vaji, makaronat, krypa, mjete higjienike si dhe barna per te semuret, familjet nevojtare nga fshati “Çegran” numri i te cilave eshte afer 15 sipas disa perllogaritjeve tona, familje keto te cilat akoma nuk kane siguruar asgje per neser, e lene me per nje te neserme!

AKSIONI HUMANITAR do te jete i hapur nga sot (19.03.2020) dhe do te vazhdoj deri ne (24.03.2020), neve gjithashtu do te veprojme ne perputhshmeri me rrethanat e reja qe ndryshojne çdo dite ne shtet; apelojme qe te respektohen masat e shtetit.

Aksioni eshte URGJENTE sepse koha punon kunder neve, neser mund te kete kufizim te levizjes dhe ta pamundesoj aritjen e qellimit tone.

Ne si grup organizativ kemi listen dhe informacionet e disa familjeve qe vertet kane nevoj urgjente per ndihme ushqimore.

Nga ketu, lusim te gjithe ata familje nevojtare qe vertet kane nevoje qe te na kontatojne lirshem; dyert tona do te jene te hapura gjithmon aq sa do kemi mundesi, do bejme gjithçka, qe te gjithe te ja dalim shendoshe e mire nga kjo situate.

(Emrat e njerezve qe do ju ndihmoet askush nuk do i dije, do ngelen mes neve. Ndersa emrat e atyre qe do ndihmojne, per transparence te plote do ti publikojme).

TE NDIHMOJME TE GJITHE NGA PAK.

KESHTU DO JA DALIM.

ZOTI QOFTE ME NE.

Me shume respekt per te gjithe

Levizja Rezistenca – Çegran.

Per te ndihmuar ose informacion, kontaktoni antaret tone ne Facebook, ne faqen e levizjes ose ne numrat e telefonit:

070/832/444-Arben Iseini

070/488/935-Selajdin Abduli

071/942/360-Sadri Saliu

070/776/399-Ibrahim Sinani

Frike Jo.
Kujdes Po.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *