Ligji për Prokurorinë kalon në Qeveri

Ligji për Prokurorinë kalon në Qeveri

Ligji për Prokurorinë Publike ka marrë dritë jeshile nga Qeveria dhe prej sot do të futet në procedurën parlamentare. Qeveria dha mbështetjen e nevojshme të dy të tretave nga deputetët për miratimin e tij.

Shumica parlamentare mbështetet në votat e grupit të pavarur të OBRM-PDUKM-së, Aleancës për Shqiptarët, Alternativës dhe Lëvizjes Besa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *