Lirohen çmimet e derivateve të naftës

Lirohen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik ka ulur çmimin e derivateve të naftës për mesatare prej 1.6%.

Nga mesnata çmimi i benzinës EUROSUPER BS-95 ulet për 1.50 denarë dhe do të shitet për 60.00 denarë për litër.

Çmimi i EUROSUPER BS-98 po ashtu lirohet për 1.50 denarë dhe do të shitet për 62.00 denarë për litër.

Çmimi i dizelit lirohet për 0.50 denarë dhe do të shitet për 53.00 denarë për litër.

Derivatet e vajrave ekstra të lehta do të lirohet për 0.50 denarë dhe do të shitet 52.50 denarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *