LSDM: “Bombat” treguan se Gruevski dhe Mijallkov shitën Maqedoninë

LSDM: “Bombat” treguan se Gruevski dhe Mijallkov shitën Maqedoninë

Nuk do të kalon asnjë arsyetim i Nikolla Gruevskit, për skenarin e zi që po ia përgatit Maqedonisë. Nëse Maqedonia e humb rekomandimin për bisedime, përgjegjësi do të mbaj, personalisht, Gruevski, thuhet në reagimin e LSDM-së.

Sipas tyre, “bombat” treguan se “E vërteta për Maqedoninë” tregoi se Gruevski ka tregtuar me problemin e emrit me grekët, nëpërmes kushëririt të tij Sasho Mijallkov.

“Tashmë qytetarët e kanë kuptuar realitetin. Ky njeri po tenton të krijojë tensione ndëretnike për faktin se frikohet nga ministri i punëve të brendshme me plotë kompetenca, ashtu si qëndron në Marrëveshjen e Përzhinos”, përfundon reagimi i LSDM-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *