Maqedoni, shënohet Dita botërore e kursimit

Maqedoni, shënohet Dita botërore e kursimit

Shoqata e bankierëve pranë Odës ekonomike të Maqedonisë sot do ta shënojë 31 Tetorin, Ditën botërore të kursimit.

Me këtë rast do t’u ndajë mirënjohje punonjësve më të mirë të sporteleve nga bankat dhe kursimoret për rezultatet e veçanta të arritura në kryerjen e detyrave në fushën e punës me popullatën për vitin 2014, njofton MIA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *