Maqedonia e shënon ditën e Luftës Revolucionare të Maqedonisë

Maqedonia e shënon ditën e Luftës Revolucionare të Maqedonisë

Sot shënohet “Dita e Luftës Revolucionare të Maqedonisë” dhe për të gjithë qytetarët e R.M.-së është ditë jopune, njofton Portalb.

Në kuadër të festës shtetërore ministri i Financave Zoran Stavrevski, por edhe delegacione nga Qyteti i Shkupit të udhëhequr nga Koce Trajanovski do të vendosin lule para përmendores së themeluesve të brendshëm të organizimit të Luftës Revolucionare në parkun përpara Parlamentit, “Zhena Borec”në Shkupit.

Gjithashtu sot pasdite do të ndahet edhe çmimi “23 Tetori” për vitin 2015, për kontributin e dhënë në fushën e shkencës, kulturës arsimit dhe mbrojtjen e interesave të shtetit. Ceremonia e ndarjes së çmimit do të bëhet në Parlamentin e Maqedonisë, transmeton Portalb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *