Mavrovë, Policia arreston dy shtetas shqiptarë për qëndrim ilegal

Mavrovë, Policia arreston dy shtetas shqiptarë për qëndrim ilegal

Dje (4-maj) rreth orës -9.00, efektivët e policisë nga SPB Tetovë- Departamenti për punë të brendshme Gostivar, në afërsi të rrugëkryqit të Mavrovës, kanë arestuar 25-vjeçarin A.Gj. dhe 19-vjeçarin K.Gj. nga Republika e Shqipërisë, të cilët ilegalisht kanë qëndruar në rajon.

Dy shtetasit shqiptarë, janë mbajtuar në Stacionin policorë Gostivar, për procedurë të mëtutjeshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *