Mbi 20 mijë përdorues droge në Maqedoni

Mbi 20 mijë përdorues droge në Maqedoni

Numri i qytetarëve në Maqedoni që përdorin drogën, sipas të dhënave zyrtare, është mbi 20 mijë.

Sipas programit për mbrojtje shëndetësore të personave me varshmëri në Maqedoni, për vitin 2015 supozohet se numri i përgjithshëm që përdorin droga sillet nga 20.000 deri në 30.000, shkruan Zhurnal.

Po ashtu në bazë të këtyre të dhënave janë edhe 6.000-8″>000-8.000 persona që përdorin heroin dhe kanë probleme serioze shëndetësore dhe sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *