Merkel e do afër Edi Ramën

Merkel e do afër Edi Ramën

Në Samitin e Vienës liderat e rajonit ishin “në garë” për të qëndruar afër kancelares gjermane Merkel.

Sic shihet në fotot këtu, protokolli ka vendosur që në krah të Merkelit të jetë kryeministri i Shqipërisë Edi Rama… Dhe kënaqësia e tij për këtë pozicion është fare e dukshme.non-n–dysheme-emrat-merkel-e-rama-312094.html#sthash.2PS5f2y9.dpuf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *