Mësim pa telefona celularë në Shkollën e mesme teknike në Gostivar

Mësim pa telefona celularë në Shkollën e mesme teknike në Gostivar

Shkolla e mesme teknike në Gostivar në bashkëpunim me Këshillin prindëror mori vendim për ndalimin e përdorimit të telefonave celularë gjatë kohës së mësimit.

“Për këtë qëllim, shkolla është furnizuar me dollapë, ku do të vendosen telefonat dhe nxënësit do të mund me më shumë kujdes të ndjekin mesimin.

Mësimi pa telefona celularë do të mundësojë të ngritët niveli i procesit arsimor. I nxisim edhe shkollat tjera të komunës të aplikojnë këtë praktikë”, kumtojnë nga Komuna e Gostivarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *