Ministria e Financave demanton LSDM-në: Borxhi publik është i publikuar

Ministria e Financave demanton LSDM-në: Borxhi publik është i publikuar

Pas akuzave të LSDM-së që ministri Zorav Stavreski dhe Ministria e Financave e fshehë borxhin publik, kjo e fundit ka reaguar me një kumtesë të cilën e ka publikuar MIA, duke demantuar akuzën e LSDM-së, se borxhin publik MF-ja e ka publikuar në pajtueshmëri me ligjin në çdo tre muaj dhe që këtë e ka bërë sot.

“Borxhi publik dhe shtetëror mund të gjendet në portalin e Ministrisë së Financave.  Prandaj nuk po e kuptojmë arsyen e reagimit nga ana e LSDM-së opozitare”, thuhet në reagimin e ministrisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *