Mirënjohje për restorantin Albis nga Komuna e Gostivarit

Mirënjohje për restorantin Albis nga Komuna e Gostivarit

Kryetari i Komunës së Gostivarit z.Arben Taravari sot më datë 17.04.2020 ndau mirnjohje në shenjë respekti dhe solidariteti ndaj kompanive që kanë kontribuar dhe ndihmuar qytetarët në këto kohra të vështira të pandemisë.

MIRNJOHJE nga Komuna u nda edhe për restorantin New Albis Gostivarë ku njëri ndër pronarët e restorantit New Albis z.Besim Latifi e pranoi mirënjohjen dhe në të njejtën kohë theksoi se restoranti New Albis gjithmonë në kohra të vështira do të jetë pranë qutetarëve dhe i gatshëm të ndihmojë në çdo moment qytetarët e Gostivarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *