Most: Vendvotimet janë të hapura dhe votimi po zhvillohet në përputhje me protokollet shëndetësore

Most: Vendvotimet janë të hapura dhe votimi po zhvillohet në përputhje me protokollet shëndetësore

Sipas informacionit nga 900 vëzhgues me sa monitoron Most-i këto zgjedhje parlamentare, si dhe nga koordinatorët rajonalë, të gjitha qendrat e votimit ku Most ka vendosur vëzhguesit e saj janë të hapura me kohë dhe deri më tani nuk janë vërejtur parregullsi në zhvillimin e procedurës së votimit. Votimi po zhvillohet sigurt, sipas protokolleve shëndetësore.

“Gjatë ditës, në linjën telefonike falas 080 080 080, qytetarët mund të raportojnë parregullsi të mundshme ose të japin informacione në lidhje me procesin zgjedhor, thonë nga Most.

“Theksojmë se vëzhguesi MOST është ai qytetar që ka të veshur një bluzë të verdhë me logon Most në të majtë dhe fjala” Monitorimi 2020 “e shkruar në të, ka akreditim të KSHZ dhe autorizim Most ekskluzivisht për këto zgjedhje”, thuhet në deklaratë nga shoqata qytetare Most.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *