Moti sot në Maqedoni

Moti sot në Maqedoni

Sot moti do të jetë me mjegulla, por pa kushte të reshjeve. Është e mundur që në pjesën Perëndimore, veçmas në pjesën malore të ketë eventualisht shi “të imët”. Temperaturat do të sillen nga 9 deri në 16 gradë celsius.

Në Gostivar dhe rrethinë, kryesisht moti do të jetë me temperatura më të ulëta deri në 8 gradë celsius, me mundësi për periudha me diell, ndërkaq temperaturat gjatë ditës do të sillen nga 12 deri në 14 gradë celsius, njoftojnë nga Qendra Hidrometeorolgjike e Maqedonisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *