Moti sot në Maqedoni

Moti sot në Maqedoni

Edhe sot e nisim ditën me mjegulla. Gjatë ditës së sotme pritet që të zvogëlohen mjegullat dhe të ketë kohë pas kohe periudha dielli, kryesisht në pjesën veriore të Maqedonisë. Pellagonia dhe Pollogu, por edhe vendet malore, do të jenë nën mjegulla thuajse gjatë tërë ditës.

Temperaturat do të sillen nga 16 deri në 20 gradë celsius. Në Gostivar temperaturat do të jenë të ulëta, më e ulëta do të fillojë nga 6 gradë celsius, kurse 16 gradë celsius do të jetë koha më i ngrohtë gjatë ditës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *