Moti sot në Maqedoni

Moti sot në Maqedoni

Sot në përgjithësi do të jetë ditë me diell, me kohë pas kohe periudha të shkurtra te mjegullave dhe erë të lehtë vjeshtore.

Gjatë ditës së sotme temperaturat do të lëvizin prej 7 deri më 26 gradë celsius. Gostivari do të jetë relativisht i ngrohtë, dhe kohë pas kohe me mjegulla mesatare. Temperaturat gjatë ditës do të sillen nga 9 deri më 26 gradë celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *