Moti sot në Maqedoni

Moti sot në Maqedoni

Moti sot do të jetë relativisht i ftohtë dhe me mjegulla. Paradite do të ketë shira lokal, pasdite pritet që të ketë reshje në pjesën veriore dhe verilindore të Maqedonisë, ndërkaq mësohet se në malet e Sharrit ka rënë borë e imët.

Kryesisht do të mbizotërojë ftohti dhe mjegullat, ndërkaq gjatë natës do moti do të jetë më i kthjellët.

Temperaturat në Maqedoni do ë sillen nga 3 deri më 9 gradë celsius.

Moti sot në Maqedoni, 23.10.2015

Gostivari gjithashtu do të jetë me mjegulla, ndërkaq para dite pritet që të ketë shi të dobët, ndërkaq në mbrëmje pritet që moti të kthjellet, ndërkaq temperaturat në Shkup do të sillen nga 8 deri më 10 gradë celsius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *