Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti në Maqedoninë e Veriut do të jetë me vranësira të ndryshueshme nga drejtimi juglindor, veçanërisht në pjesët lindore.

Pasdite dhe nga fundi i ditës nga perëndimi do të fillojnë reshje të shiut të cilat gjatë natës do të përhapen dhe lokalisht do të jenë më intensive, të përcjella me erë të përforcuar.

Temperatura e mëngjesit do të lëviz prej 3 deri në 7 gradë, ndërsa ajo e ditës prej 10 deri në 21 gradë Celsius.

Në Gostivar moti do të jetë me vranësira të ndryshueshme nga drejtimi juglindor. Temperatura e mëngjesit do të ulet deri në 5 gradë, ndërsa ajo e ditës do të arrijë deri në 18 gradë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *