MOTI SOT NË MAQEDONINË E VERIUT

MOTI SOT NË MAQEDONINË E VERIUT

Moti do të jetë me diell dhe i ngrohtë. Do të fryjë erë e dobët, ndërsa nga fundi i ditës erë mesatare nga drejtimi veriperëndimor.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej minus një deri shtatë gradë, ndërsa e ditës prej 16 deri 26 gradë.

Në Gostivar moti do të jetë me diell dhe i ngrohtë. Do të fryjë erë e dobët, ndërsa nga fundi i ditës, erë mesatare nga drejtimi veriperëndimor.

Temperatura e mëngjesit do të arrijë deri tre gradë, ndërsa e ditës deri 21 gradë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *