Muftiu Fetahu dekoron me mirënjohje dy aktivistë të dalluar të Muftinisë së Gostivarit

Muftiu Fetahu dekoron me mirënjohje dy aktivistë të dalluar të Muftinisë së Gostivarit

Sot në vizitë të Muftinisë së BFI – Gostivar ishin Irsal ef Jakupi – sekretar i përgjithshëm i BFI të RMV – së, dr. sub.sci.Jusuf Veseli, përgjegjës i repartit të gastrës në Spitalin “8 Shtatori” – Shkup dhe Mr. Lulzim Zeqiri, ish drejtor dhe arsimtar aktual në sh. f ‘”Përparimi” Çegran.

Ata i priti Muftiu H. Shaqir Fetahu me bashkpunëtorët e tij. Biseduan rreth rrjedhave të kohës dhe pēr shum vlera tjera. Dr. Sub.sci Jusuf Vejselit dhe Mr Lulzim Zeqirit, Muftiu ju ndau dekoratë për kontributin e tyre të vazhdueshem në Zeqat dhe Sadekatul fitër si dhe donacione tjera në institucionet fetaro arsimore te BFI e RMV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *