Muftiu Fetahu uron besimtarët për Ramazanin

Muftiu Fetahu uron besimtarët për Ramazanin

Muftiu i muftinisë së Gostivarit, Shaqir Fetahu në mesazhin e tij për Ramazanin uroi besimtarët myslimanë për agjërimin.

“Besimtari përmes agjërimit më së miri shprehë përkushtimin e tij për Zotin, i bindur se krijuesi i tij do ta shpërblej në botën tjetër”.

“Ramazani është muaj me vlerë sepse në këtë muaj filloi të zbres Kur’ani. Të shtojmë veprat e mira dhe tolerancën më shumë se në muaj tjerë, deklaroi Fetahu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *