‘Na çeli prap thana’, vjen në një super version nga Ardit Bexheti

‘Na çeli prap thana’, vjen në një super version nga Ardit Bexheti

Këngëtari i njohur shqiptarë Ardit Bexheti ka risjellë në versionin e tij modern këngën ‘Na çeli prap thana’, një hit tashmë i melosit shqiptarë.

Me aranzhman të Arsim Stafait dhe masterizim nga Adis Ismaili, këngëtari Bexheti e interpreton në një mënyrë të jashtëzakonshme këtë këngë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *