Ndriçim i ri publik për Gostivarin dhe vendbanimet e Gostivarit

Ndriçim i ri publik për Gostivarin dhe vendbanimet e Gostivarit

Nga një qytet me kushte mizore të ndriçimit publik arritëm te instalojme mbi 20 linja të reja të ndriçimit publik, 14.000 ndrime të dritave elektrike, si dhe zëvendësim ose instalim të rri të mbi 1500 dritave LED. Vazhdojmë !, shkruan në facebook kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari.

118725108_10223672564943227_7016293282946040175_n

118728047_10223672568223309_9090574052611760464_n

118728125_10223672563943202_5484106010903077883_n

118728594_10223672554902976_6628681482543299305_n

118731469_10223672567183283_3111062817940227920_n

118732373_10223672565183233_2760565289868642600_n

118733500_10223672565063230_7208201523144477249_n

118737270_10223672565223234_2853107915414599994_n

118761819_10223672567063280_4932727992375199689_n

118764262_10223672559863100_2427457338961272470_n

118765450_10223672561023129_7530082039500585258_n

118765686_10223672563903201_3136552480718051313_n

118766187_10223672558103056_1228640800681156941_n

118766404_10223672553822949_1158862514185412098_n

118771961_10223672563743197_5020950528153252377_n

118773607_10223672566943277_3263321700537369810_n

118778423_10223672563983203_5164268105579427293_n

118779034_10223672552702921_2720411699930532003_n

118780256_10223672563223184_8399885731840756364_n

118785636_10223672567983303_4782354676145179796_n

118786973_10223672568503316_8266087260854483689_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *