Në Gostivar vëllau sulmon vëllaun

Në Gostivar vëllau sulmon vëllaun

Pasditën e djeshme, në ora 18.00, personi S.M. (48) nga fshati Negotina në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 16:40 në rrugën “Vllezërit Gjinovski” në Gostivar, në dy raste, kishte qenë i sulmuar fizikisht nga vëllai i tij B.S. (38).

Çështja është pastruar plotësisht dhe kundër B.S. do të pasojë një parashtresë adekuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *