Në Tabanoc dhe Bogorodicë pritje më të gjata

Në Tabanoc dhe Bogorodicë pritje më të gjata

Në kalimin kufitar Tabanoc dhe Bogorodicë për shkak të frekuencës së rritur të qarkullimit ka pritje prej rrreth 30 minutash, njoftoi LAAM-ja.

Në kalimet e tjera kufitare nuk ka qëndrime më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Intensiteti i qarkullimit të akseve rrugore jashtë mjediseve rrugore është rritur. Qarkullimi në të gjitha rrugët shtetërore zhvillohet nëpër rrugë të thata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *