Nëse mbani fëmijën në sediljen e parë patenta hiqet për një vit

Nëse mbani fëmijën në sediljen e parë patenta hiqet për një vit

Nga sot e tutje duhet ta mendojmë mirë para se të mbajmë fëmijën në sediljen e parë dhe të vëmë në rrezik jetën e tij/saj.

Tashmë Kodi Rrugor është ashpërsuar. Nëse kapesh nga efektivët me fëmijën në sediljen e parë, leja e drejtimit do të hiqet 6 muaj deri në 1 vit. Kjo masë është për fëmijët deri në 12 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *