Nesër fillon asfaltimi i rrugës së “Ilindenit”

Nesër fillon asfaltimi i rrugës së “Ilindenit”

Nesër (e martë), me fillim në ora 8:00 do të fillojë asfaltimi i rrugës “Ilindeni” në segmentin prej te rrethrrotullimi te “Brioni” deri te pompa e benzinës “Bunar petrol”. Punimet pritet të zgjasin deri në ora 17:00 dhe në këtë periudhë kohore trafiku do jetë tërësisht i bllokuar.

Luten banorët lokal që prej sonte të mos parkojnë makinat në atë segment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *