Nga nesër parti e re politike në Maqedoni “FRODEM”

Nga nesër parti e re politike në Maqedoni “FRODEM”

Nesër në Shkup do të mbahet promovimi i partisë së re në Maqedoni, Front për Maqedoni Demokratike (FroDeM).

Sipas platformës së partisë së re, misioni i tyre është që të jenë principiele, që krizës së përgjithshme t’i përgjigjem në mënyrë patriotike dhe morale.

Deri më tani si themelues të kësaj partie janë profesori Jove Kekenovski, biznesmeni Trifun Kostovski, Todor Noshpall, Lupço Ristevski, Lupço Aleksovski, Sasho Tasevski, Nenad Novkovski, Goran Zafirovski dhe Dejan Stavriq.

“Ka njerëz nga struktura të ndryshme, me bindje të ndryshme, por ka edhe diçka që të gjithë neve na bashkon. Në fakt, nga të gjitha ndryshimet e mëdha apo të vogla, më e madhja është lufta kundër të keqes”, thotë Kekenovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *