Nisin punimet për ndërtimin e rrjetit të ujësjellësit në Zonën e VI – të

Nisin punimet për ndërtimin e rrjetit të ujësjellësit në Zonën e VI – të

Filluan punimet për ndërtimin e rrjetit të ujësjellësit në Zonën e VI të qytetit.

Me këtë investim, banorët e kësaj zone do të fitojnë një rrjet stabil të ujësjellësit me të cilin në çdo shtëpi do të dërgohet ujë i majftueshëm për pije dhe nevojat tjera të përditshme.

Rrjeti i ri ka një gjatësi prej 160 metra me gyp Ф63.

117880316_10223545996739101_7119437788086306269_n

117902635_10223545998059134_1485586100001093468_n

117933658_10223545997219113_8049508374994350655_n

117974218_10223545996939106_3151733674378991087_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *