Nismë e një familjeje gostivarase, bukë falas për çdo nevojtarë gjatë muajit Ramazan

Nismë e një familjeje gostivarase, bukë falas për çdo nevojtarë gjatë muajit Ramazan

Me fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit gjatë së cilit besimtarët myslimanë janë në agjërim, shumë aktivitete humanitare janë palajmëruar për tu dalur në ndihmë nevojtarëve me mënyra të ndryshme. Një ndër ta është edhe nisma që çdo nevojtarë të furinizohet me bukë në Gostivar.

Bëhet fjalë për nisëm individuale të një familje nga Gostivari e cila përgjatë gjithë mujait të shenjtë të Ramazanit ka vendosur të siguronë bukë në sofrën e çdo nevojtari.

Çdo kush që ka nevojë, mund të merr çdo ditë bukë falas, te furrat e bukës:

TE HAXHIA – AFËR XHAMISË SË LAJTHISË NË GOSTIVAR;
DRINI I BARDHË – RRUGA JNA – AFËR MARKETIT MONTENEGRO dhe
EVROPA – NË BULEVARDIN VLLEZËRIT GJINOSKI.

Çdo nevojtarë mund të marrë aq buk sa ka nevojë në baza ditore, ndërsa të njejtit luten porositë e tyre ti bëjnë me kohë te furrat e lartpërmendura, që mos mbetet askush pa bukë. Pagesa e tyre do të bëhet nga familja e cila dëshiron të mbetet anonime në fund të muajit të Ramazanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *