Një tetovar ka rrahur një polic dhe ka ikur

Një tetovar ka rrahur një polic dhe ka ikur

Në Tetovë, në rrugën ‘Cvetan Dimov’ në Lagjen e Carshisë së Epërme, dje në ora 10 e 20 min, një polic gjatë kryerjes së detyrës zyrtare është sulmuar nga personi J.A.(37) i cili ka qenë me veturë, dhe pas incidentit e ka lëshuar vendin e ngjarjes, transmeton zhurnal.mk

I dyshuari është gjetur, prangosur dhe me të është kryer bisedë informative në polici. Pas zbardhjes së tërësishme të rastit do të pasoj padi adekuate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *