Nuk e respekton vendimin për izolim, kallzim penal për banorin e Banjicës së Epërme

Nuk e respekton vendimin për izolim, kallzim penal për banorin e Banjicës së Epërme

Policia e Gostivarit ka inicuar kallzim penal kundër A.E. 49 vjeçar nga fshati Banjicë e Epërme për shkak se nuk e ka respektuar vendimin për izolim.

“Ekziston dyshimi se ai ka kryer veprën penale “mosvperim sipas rregullave shëndetësore gjatë kohës së epidemisë”, njofton MPB.

Me datë 02.01.2021 i denoncuari ka vepruar kundër vendimit për izolim nga ana e Insektoriatit Shtetërorë Shëndetësorë dhe Sanitar nga data 31.12.2020, gjegjësisht e ka lëshuar vendin e izolimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *