Nuk ka raste reja të regjistruara me koronavirus në Gostivar

Nuk ka raste reja të regjistruara me koronavirus në Gostivar

Gjatë fundjavës nuk ka pasur raste të regjistruara me koronavirus në Gostivar. Rasti i fundit u shënua të hënën e javës së kaluar. Raste aktive në Gostivar mbeten pesë, prej të cilëve tre janë personel mjekësor dhe dy qytetarë.

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari thotë se situata me COVID-19 po stabilizohet dy javët e fundit në Republikën e Maqedonisë së Veriut, prandaj thotë ai:

“Shpresoj se javën që vjen, edhe masat kufizuese në mënyrë graduale të suspendohen, gjithnjë duke u përmbajtur rekomandimeve për shëndet publik gjatë pandemive”, shkruan Travari në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *