Nxënësit e SHMTK marrin përsipër mirëmbajtjen e këndeve të lojrave për fëmije

Nxënësit e SHMTK marrin përsipër mirëmbajtjen e këndeve të lojrave për fëmije

Nga sot mirëmbajtjen dhe servisimin e këndeve të lojrave për fëmije e marrin përsipër nxënësit dhe mesimdhënësit e Sh.М.T.K “Gostivari”, shkruan në facebook kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari.

Ky aktivitet do të ndihmojë në zhvillimin e punës praktike të nxënësve dhe në sigurinë e fëmijëve.

122098005_10224053445705008_8614545868058704829_n

122155949_10224053446185020_2378753882008638229_n

122164604_10224053449945114_7620899709331393015_n

122174115_10224053449705108_347431196933683200_n

122186006_10224053450145119_1262486761317642507_n

122215411_10224053448585080_5610874913741489083_n

122242631_10224053448465077_35516608066850667_n

122258230_10224053448785085_2827151728142838248_n

122260516_10224053446905038_1799187266309111192_n

122283954_10224053445785010_4498317483646796649_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *