Organizata humanitare “Dora e rinisë” bën thirrje për ti ndihmuar nevojtarët në këtë kohë pandemie

Organizata humanitare “Dora e rinisë” bën thirrje për ti ndihmuar nevojtarët në këtë kohë pandemie

Organizata humanitare “Dora e rinisë” së shpejti do të organizojë aksion të madh humanitar.

Nga atje bëjn me dije se kërkesat e njerëzve nevojtar në këtë kohë krize dhe pandemie janë në rritje andaj u bëjn apel njerëzve bamirës, kompanive dhe subjekteve të tjera të cilët duan ti ndihmojnë të varfërit ti bashkangjiten e ta përkrahin aksionin.

Me shpresë se do ja dalim edhe ketë herë, bashkimi bën fuqinë në ditë të mira dhe te keqija, shkruan në fund të njoftimit të organizatës humanitare “Dora e rinisë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *