Padi penale për dy banor të Gostivarit, nuk u janë përmbajtur urdhërave policore

Padi penale për dy banor të Gostivarit, nuk u janë përmbajtur urdhërave policore

Zyra e jashtme për punën kriminalistike Gostivar ka inicuar kallzime penale kundër B.L. 19 vjeçar dhe T.L. 48 vjeçar, që të dy nga Gostivari.

Ata ngarkohen për kryerje të veprës penale “pengim të personit zyrtarë në kryerje të detyrës”.

Në fillim të muajt që lamë pas, ata në rrugën e “Ilindenit”, me autimjetet “Pasat” dhe “Golf”, me regjistrim të Bullgarisë, kanë penguar policinë në kryerje të detyrës zyrtare dhe nuk kanë respektuar urdhërin e uniformave blu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *