Paditen dy udhëheqës të “Stopanska Banka” në Maqedoni

Paditen dy udhëheqës të “Stopanska Banka” në Maqedoni

Sektori për krim ekonomik në Ministrinë e Punëve të Brendshme në Maqedoni ka lëshuar padi për udhëheqësin 58 vjeçar B.X dhe 63 vjeçarin T.M.
Për të dy udhëheqësit policia ka dyshuar se kanë keqpërdorur detyrën zyrtare duke ia mundësuar kompanisë ‘Amadeus Grup’ që të përvetësoj patundshmëri në mënyrë të pa ligjshme. Me këtë vendim ato kanë dëmtuar bankën në favor të kompanisë në fjalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *