Pako me ndihma humanitare për familjet rome me status të rrezikuar social

Pako me ndihma humanitare për familjet rome me status të rrezikuar social

Në periudhë prej 15-17.12.2020 Organizata komunale e Kryqit të Kuq Gostivar shpërndau donacion prej 150 pakove higjienike dhe suplemente të përbërë nga vitamina dedikuar për popullatën rome të cilët janë me status të rezikuar social në Komunën e Gostivarit. Donacioni u sigurua nga ana e Fondacionit për shoqëri të hapur në Maqedoni.

Vullnetarët e Organizatës komunale të Kryqit të kuq Gostivar në bashkëpunim me organizatën joqeveritare SONCE i shpërndau 150 pakot higjienike dhe suplimente të përbërë nga vitaminat, dedikuar për popullatën rome me status të rezikuar social.

131503006_2823407884652985_3967006078461946148_n

131670117_2823407877986319_2968331744816629240_n

131896500_2823407874652986_5644462817682936403_n

131952879_2823407894652984_5786124921027521416_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *