Parakalimi, Policia sanksionon 81 vozitës

Parakalimi, Policia sanksionon 81 vozitës

Dje (8 dhjetor) prej ora 09.00 deri në ora 18.00 në rajonin e SPB Tetovë është kryer aksion kontrollues në trafiklidhur me parakalimin, në të cilin janë zbuluan dhe sanksionuan gjithsej 81 shkelje (TE-33 dhe GV-48).

Shumica e shkeljeve -53 kanë të bëjnë me parakalimin në vende që nuk kemi dukshmëri të të qartë (kthesa) (TE-11 dhe GV-42).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *