Përfundon ndërtimi i kanalizimit në Çajlë

Përfundon ndërtimi i kanalizimit në Çajlë

Përfundojnë me sukses punimet në krahun kryesor të rrjetit të kanalizimit në fshatin Çajlë me një gjatësi prej rreth 850 metrave. Pos instalimit të gypave, është bërë edhe montimi i pusetave të reja dhe tamponimi i krahut kryesorë të kanalizimit, i cili kalon përgjatë rrugës rajonale Çajlë-Forinë dhe tani më është e gatshme për asfaltim.

Vitin e kaluar u bënë edhe pjesa më e madhe e krahëve dytësorë të kanalizimit në këtë fshat, ndërsa periudhën e ardhshme do të punohet për pjesën më të vogël të mbetur, me çka çdo shtëpi në Çajlë do të ketë qasje në kanalizim, shkruan në facebook kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari.

118177680_10223671675841000_4791488788558309544_n

118730293_10223671676401014_6466745837946108878_n

118731766_10223671676961028_2159090881032832560_n

118761371_10223671674680971_1721513816884542086_n

118765927_10223671677481041_8376521310455357836_n

118777306_10223671676801024_8493543465949522602_n

118777893_10223671676241010_7323217716612566317_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *