Përplasje mes Policisë dhe VV, një kameraman i lënduar

Përplasje mes Policisë dhe VV, një kameraman i lënduar

Aktivistë të Vetëvendosjes kanë tentuar të vendosin një udhëzim administrativ nëpër veturat që ndodheshin në oborrin e ndërtesës së re të Qeverisë së Kosovës, por nuk janë lejuar nga Policia e Kosovës.

Kjo e fundit, për t’i larguar aktivistët. Ndërkohë janë arrestuar disa aktivistë. Në udhëzimin administrativ i rekomandohej të gjithë institucioneve shtetërore që për shkak të interesave familjare t’i shesin të gjitha veturat. / Alsat-M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *