Polici shqiptar shembull për kolegët e tij (Foto)

Polici shqiptar shembull për kolegët e tij (Foto)

Polici shqiptar nga Manastiri, Mesut Memishoski ka treguar ndjenjat e tij humane duke i ndihmuar një emigranti, fëmijë i etur për ujë.

Në fotografinë që po qarkullon nëpër rrjetet sociale polici shqiptar shihet se si e shuan etjen e fëmiut emigrant.

Ai është heroi i ditës dhe shembull për kolegët e tij, që dje ushtruan dhunë ndaj emigrantëve!

Fotografia vazhdon të shpërndahet me të madhe nëpër rrjetet sociale ku është vërshuar me komente pozitive nga qytetarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *