Policia apel qytetarëve: Respektoni lëvizjen  e kufizuar për të mirën tuaj dhe të familjeve tuaja

Policia apel qytetarëve: Respektoni lëvizjen e kufizuar për të mirën tuaj dhe të familjeve tuaja

Sektori për punë të brendshme Tetovë me apel deri tek qytetarët, që ta respektojnë vendimin e qeverisë për lëvizje të kufizuar dhe të gjitha masat dhe paralajmërimet që kanë të bëjnë me “koronavirusin”. Çfardo lloj i mosrespektimit, gjegjësishtë shkeljes së këtyre masave do të sanksionohet, në mënyrë të paraparë ligjore, gjegjësishtë me përgaditjen e parashtresave adekuate, në bazë të nenit 205 dhe 206 nga Kodi penal.

“SPB Tetovë, edhe një herë ju drejtohet qytetarëve, t’ju përmbahen daljeve të panevojshme nga shtëpitë e tyre, sepse mundë ta sjellin në pikpyetje jetën e tyre, të afërmive dhe familjarëve të tyre. Shokëve kushërive, dhe qytetarëve në përgjithsi. SPB Tetovë, edhe me një këshillë konkrete deri te të gjithë banorët e rajonit- rrini në shtëpi dhe gjeni mënyrën për tu relaksuar me më të dashurit tuaj, në këto momente serioze, kur është në pyetje jeta, kurse secila jetë njerzore nuk ka çmim dhe me asgjë tjetër nuk mundë të kompenzohet”, thuhet në apelin e policisë.

Ata të cilët kanë nevoj për çfardo lloj ndihme nga që lidhen me detyrimet profesionale të SPB Tetovë, mundë të paraqiten në numrin 192.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *