Policia konfiskon dy automjete dhe drunj për ngrohje në Forinë

Policia konfiskon dy automjete dhe drunj për ngrohje në Forinë

Policia njofton se ka konfiskuar dy automjete dhe drunj për ngrohje në fshatin Forinë

“Dje (22-korrik) rreth orës 12.00, pjestarët e policisë nga SPB-Tetovë, Departamenti i Punëve të Brendshme-Gostivar në vendin e quajtur “Bunarxhik”, zona e fshatit Forinë, në një rrugë pyjore, kanë gjetë dy automjete pasagjerësh “Opel Frontiera” dhe “Sang Yong Corindo” pa targa të regjistrimi, të ngarkuara me rreth 4 metër kub dru për ngrohje, ku pronarët e të cilave paraprakishtë i kishin lënë dhe kanë ikur në drejtim të panjohur”, thonë nga policia.

Është kryer inspektimi, kurse automjetet dhe drunjët janë konfiskuar dhe dorëzuar në Ndërmarrjen Publike “Pyjet Kombëtare-Sharr” në Gostivar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *