Policia sekustron një veturë në fshatin Tenovë

Policia sekustron një veturë në fshatin Tenovë

Mbrëmë (14 shkurt) rreth orës 22:25, në Tenovë të Tetovës, efektivët e policisë të SPB Tetovë e kanë sekuestruar përkohësishtë veturën “Renault 4” me targa të Gostivarit, e drejtuar nga një person 17 vjeçar nga ky fshat. Për arsye se vetura nuk kishte qenë e regjistruar më shumë se 6 muaj.

Rasti është duke u sqaruar dhe tij kundër pronarit të veturës do të përgaditen parashtresa përkatëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *