Pollog, 10 persona nuk e kanë respektuar vendimin e qeverisë për lëvizje të kufizuar

Pollog, 10 persona nuk e kanë respektuar vendimin e qeverisë për lëvizje të kufizuar

Dje (25-mars) dhe sot (26-mars) në periudhë prej ora 07.00 deri ora 07.00, në rajonin e SPB Tetovë, gjithsej 10 persona nuk e kanë respektuar, gjegjësishtë e kanë shkelur vendimin e qeverisë për lëvizje të kufizuar.

Pesë persona në vende të ndryshme kanë qenë të privuar nga liria në rajonin e Tetovës, ndërsa një person ka qenë i paralajmëruar, kurse katër persona janë privuar nga liria në rajonin e Gostivarit.

Të privuarit nga liria, janë mbajtur në Stacionin policorë Tetovë dhe në Stavionin policorë Gostivar dhe pas zbardhjes dhe dokumetimin e plotë të rasteve, do të përgaditen parashtresa adekuate, sipas nenit 206 nga Kodi Penal, për ,,mos- veprim siças rregullave shëndetësore gjatë epidemisë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *